Primelife Healthcare

Primelife Healthcare on suomalainen perheyhtiö, jonka juuret juontavat Jyväskylään. Olemme toimineet Keski-Suomessa vuodesta 1994 tarjoten laadukkaita aikuispsykiatrian kuntouttavia asumispalveluita sekä lastensuojelua. Primelife perustettiin vuonna 2016, koska halusimme lähteä laajentamaan konsernin toimintaa tuottaen myös laadukkaita vanhushoivapalveluita. Psykiatrian erityisosaaminen ja kuntouttava päihdetyö ovat myös vanhushoivapalveluissa keskeinen osa toimintaamme ja erityisosaamistamme.

Toimintamme on avointa ja tarvittaessa lisätietoa toimintamme sisällöstä saat omavalvontasuunnitelmastamme

Aurinkolinna

Aurinkolinna on yhtiömme ensimmäinen vanhuksille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Meiltä voit kysyä myös omaishoidon tuen vuoropaikkoja. Yksikköömme on mahdollista tulla asiakkaaksi maksusitoumuksella tai palvelusetelillä, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus yksilölliseen hoivaamme. Palveluiden ja hoidon sisältö määräytyy kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Aurinkolinnassa asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuus saattohoitoon.

Yksikkö sijaitsee vehreän Valolinnan alueella Heinolassa. Viihtyisä ympäristö ylläpitää ja edistää fyysistä, psyykkistä sekä sosiaalista toimintakykyä. Luonnosta nauttiminen on osa päivittäistä toimintaamme; asiakkaat pääsevät halutessaan päivittäin ulos omatoimisesti tai avustettuna oman voinnin mukaan. Pihapiiri on avara ja puistomainen - liikkuminen on vaivatonta ja turvallista.